Afdrukken
Cover Top Magazine

Uitgave van:
Stichting Tuinbouw Ondernemersprijs

Verschijningsfrequentie
1x per jaar

Top Magazine

Karakteristiek

TOP Magazine, een magazine die de Tuinbouw Ondernemersprijs maakt om de genomineerde kandidaten voor de Tuinbouw Ondernemer van het jaar te communiceren. Een mooie uitgave van 32 pagina’s waarin het ondernemerschap centraal staat.

Het magazine wordt uitgedeeld tijdens de prijsuitreiking c.q. nieuwjaarsbijeenkomst van de tuinbouwsector op 10 januari in Keukenhof (500 aanwezigen). Daarnaast wordt het magazine
bijgesloten bij dé vaktijdschriften uit de sector. Het magazine communiceren we ook online via www.tuinbouwondernemersprijs.nl en wordt verstuurd via de eigen digitale nieuwsbrief aan 1.000 contactadressen.

De Nederlandse tuinbouw speelt een belangrijke rol op de wereldmarkt en staat voor de uitdaging om die sterke positie te handhaven. Dit vraagt van de ondernemers innovatiekracht, durf, daadkracht en doorzettingsvermogen. Met de Tuinbouw Ondernemersprijs worden topondernemers al meer dan dertig jaar lang in de schijnwerpers gezet. Dat is goed voor de ondernemers en voor de sector. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van de tuinbouw wordt de ondernemer van het jaar benoemd. De winnaar is een jaar lang de ambassadeur van de tuinbouw.

Voorafgaand aan de verkiezing van de Tuinbouw Ondernemersprijs geven we TOP Magazine uit waarin we de ondernemersverhalen van de genomineerde kandidaten opnemen. Zij zijn met hun innovaties immers een inspiratie voor de tuinbouwsector.

Doelgroep

tuinbouwondernemers.