Afdrukken

afbeelding van Autisme Magazine

 Autisme Magazine

Dit kleurrijke en toegankelijk geschreven tijdschrift is sinds jaar en dag hét ledenblad van de NVA. Elk kwartaal biedt “Autisme Magazine” actuele kennis over allerlei interessante ontwikkelingen op het gebied van wetenschap, zorg, onderwijs, werk en vrije tijd.

 
Afdrukken

afbeelding van Ergotherapie Magazine

 Ergotherapie Magazine

Ergotherapie Magazine is een informerend, opiniërend, leesbaar en aantrekkelijk magazine. Het is niet alleen onmisbaar voor de (aankomend) ergotherapeut, maar ook voor mensen uit andere (para-) medische beroepen, mensen uit de verzekeringswereld, beleidsmakers en politici.

 
Afdrukken

afbeelding van Medisch Dossier

 Medisch Dossier

Medisch Dossier is de Nederlandse uitgave van het Britse blad What Doctors Don’t Tell You, van de gezaghebbende medisch journaliste Lynne Mc Taggart

 
Afdrukken

afbeelding van O2

 O2

O2 is de kwartaaluitgave van de NVFL en informeert de lezer o.a. over ontwikkelingen in vaktechnische zin en op het gebied van zaken die de oedeem en oncologische fysiotherapeutische behandeling kunnen ondersteunen.

 
Afdrukken

afbeelding van Radbode

 Radbode

Radbode is het maandelijks verschijnend magazine voor medewerkers en gepensioneerden van het Radboudumc in Nijmegen. Het staat in nauwe verbinding met andere interne communicatiekanalen.

 
Afdrukken

afbeelding van Remedial Teaching

 Remedial Teaching

Het Tijdschrift voor Remedial Teaching biedt actuele en praktische informatie op het gebied van remedial teaching.

 
Afdrukken

afbeelding van TM&G

 TM&G

Tijdschrift Maatschappij & Gezondheid is het enige vaktijdschrift dat zich exclusief richt op de verpleegkundigen in de maatschappelijke gezondheidszorg.

 
Afdrukken

afbeelding van Vieren! Magazine

 Vieren! Magazine

Iedere vereniging heeft zijn eigen katern met redactionele artikelen over de desbetreffende aandoening, informatie over de activiteiten van elke vereniging, verslagen in begrijpelijke taal van wetenschappelijk onderzoek en gegevens over (nieuwe) hulpmiddelen, regelingen en wetgeving. Maar ook aandacht voor human interest, interviews en achtergrondinformatie.

 
Afdrukken

afbeelding van Vooruitgang-Stomavereniging

 Vooruitgang-Stomavereniging

De Vooruitgang is het kwartaalmagazine van de Stomavereniging.

 
U bevindt zich hier:  HomeAdvertentietarievenAlle mediaVaktijdschriftenGezondheidszorg