Afdrukken

afbeelding van Beursbengel

 Beursbengel

Vakblad de Beursbengel biedt actuele vakinformatie over verzekeringstechniek en verzekeringsproducten. De thema’s variëren van aansprakelijkheid, leven en pensioen, brand, transport, zorg en inkomen, Wft, zorgplicht tot aanverwante thema’s als  scale en sociale regelgeving. Het vakblad heeft grote autoriteit in de markt. De meeste assurantieclubs hebben voor hun leden een abonnement afgesloten op dit vakblad.

 
Afdrukken

afbeelding van C Magazine

 C Magazine

C Magazine is het magazine voor communicatieprofessionals van Logeion, vereniging voor communicatie.

 
Afdrukken

afbeelding van FLINK

 FLINK

FLINK is het enige digitale platform waar kennis en kunde over verzekeringstechniek centraal staan. Er wordt actief vakinformatie uitgewisseld tussen professionals in de verzekeringsbranche. De meeste assurantieclubs hebben voor hun leden een abonnement afgesloten voor dit platform. Studenten van hogescholen en universiteiten hebben gedurende hun financiële studie gratis toegang tot FLINK.

 
Afdrukken

afbeelding van Forum

 Forum

Forum is het opinieblad van VNO-NCW, de grootste ondernemingsorganisatie van Nederland. Forum verschijnt 11 keer per jaar en publiceert dagelijks nieuwe artikelen, columns en meer op www.opiniebladforum.nl.

 
Afdrukken

afbeelding van Jaarboek Openbare Bibliotheken

 Jaarboek Openbare Bibliotheken

Het Jaarboek Openbare Bibliotheken biedt een compleet en geactualiseerd overzicht van adressen en gegevens van openbare bibliotheken, provinciale bibliotheekcentrales, bibliotheken met een wetenschappelijke steunfunctie en tal van nationale organisaties op het gebied van het openbaar bibliotheekwezen. Een adressengids die het gehele jaar door als naslagwerk wordt geraadpleegd.

 
Afdrukken

afbeelding van Ocean Energy Resources

 Ocean Energy Resources

Ocean Energy Resources is het toonaangevende vakblad voor de winning van fossiele brandstoffen en windenergie. Met nieuwsfeiten, reportages, interviews en achtergrondartikelen worden de lezers van Ocean Energy Resources 6 keer per jaar geïnformeerd over een breed scala aan technische ontwikkelingen en innovatieve technologie binnen de totale offshore-industrie.

 
Afdrukken

afbeelding van Orde

 Orde

Orde is het officiële orgaan van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB), de beroepsvereniging van universitair gevormde belastingadviseurs en bedrijfsfiscalisten. Een groep met gemiddeld een hoog welstandsniveau, die tot het topsegment van de markt behoort.

 
Afdrukken

afbeelding van Uitvaart

 Uitvaart

“Vakblad Uitvaart”, een uitgave van Uitvaart Media, is sinds 1985 hét onafhankelijke vakblad voor de totale uitvaartbranche in Nederland. Het vakblad is actueel, objectief en spreekt de taal van vakgenoten.

 
U bevindt zich hier:  HomeAdvertentietarievenAlle mediaVaktijdschriftenZakelijke dienstverlening