Alle media


afbeelding van Advalvas

 Advalvas

Advalvas is het journalistiek onafhankelijk platform van de Vrije Universiteit Amsterdam.

 

afbeelding van ANPV Magazine

 ANPV Magazine

Het ANPV Magazine is het ledenblad van de Algemene Nederlandse Politie Vereniging (ANPV), een politie-vakbondorganisatie voor iedereen die bij de politie werkt, buitengewone opsporingsambtenaren en toezichthouders.

 

afbeelding van Asian Horecavizier

 Asian Horecavizier

Asian Horecavizier is een gratis “glossy” vakblad op tabloid formaat voor de Aziatische horeca ondernemer.

 

afbeelding van AutoleaseWereld

 AutoleaseWereld

AutoleaseWereld is een Multi- en crossmediale uitgave die zich richt op lease-, fleet- en mobiliteitsprofessionals.

 

afbeelding van BOSK Magazine

 BOSK Magazine

Het BOSK Magazine biedt een grote verscheidenheid aan redactionele artikelen over verschillende handicaps en informatie over de activiteiten van de BOSK, verslagen in begrijpelijke taal van wetenschappelijk onderzoek en gegevens over (nieuwe) hulpmiddelen, regelingen en wetgeving.

 

afbeelding van Burda

 Burda

Burda style is het grootste internationaal verspreide tijdschrift voor zelfmaakmode. Het basisconcept van de maandelijkse uitgave is de internationale trends op de voet te volgen en deze naar draagbare zelfmaakmode te vertalen. Daarnaast wordt aandacht besteed aan accessoires, beauty, creatieve ideetjes, woonaccessoires en kinderkleren.

 

afbeelding van C Magazine

 C Magazine

C Magazine is het magazine voor communicatieprofessionals van Logeion, vereniging voor communicatie.

 

afbeelding van Corporatiebouw

 Corporatiebouw

Corporatiebouw is hét onafhankelijke, journalistiek geschreven magazine voor de gehele corporatiebranche. Corporatiebouw verschaft de lezer actuele markt- en vakinformatie op het gebied van technische en productgerichte onderwerpen, van bouw en ontwikkeling tot productinformatie, advies en professionalisering van de bouw die zowel van belang is voor het inkoopmanagement als voor het bouwmanagement van de corporaties.

 

afbeelding van De Beursbengel

 De Beursbengel

Lezers van de Beursbengel beschouwen ‘verzekeren’ als een vak.

 

afbeelding van De Caravan

 De Caravan

‘De Caravan’ is het clubblad van de Nederlandse Caravan Club, een vereniging waar ruim 2.500 gezinnen lid van zijn.

 

afbeelding van De Dokter

 De Dokter

De Dokter geeft huisartsen een actueel beeld van de thema’s die het belang van de huisarts direct raken. Van de manier waarop ze de zorg voor de patiënt organiseren tot zaken als administratie, personeelszaken en de inrichting van de praktijk.

 

afbeelding van EIM in Business

 EIM in Business

EIM in Business magazine is een nieuw kwartaalmagazine over Enterprise Information Management.

 

afbeelding van Erfgoed Magazine

 Erfgoed Magazine

Erfgoed Magazine is een uitgave van de Stichting Monumenten en met medewerking van meer dan 100 monumentenorganisaties en –instellingen. Het is het meest gelezen (vak)tijdschrift over cultureel erfgoed in Nederland.

 

afbeelding van Ergotherapie Magazine

 Ergotherapie Magazine

Ergotherapie Magazine is een informerend, opiniërend, leesbaar en aantrekkelijk magazine. Het is niet alleen onmisbaar voor de (aankomend) ergotherapeut, maar ook voor mensen uit andere (para-) medische beroepen, mensen uit de verzekeringswereld, beleidsmakers en politici.

 

afbeelding van Fastball Magazine

 Fastball Magazine

Fastball Magazine is een maandelijks periodiek glossy magazine, waarvan de belangrijkste focus op de Nederlandse honk- en softbalcompetitie ligt. Het magazine verschijnt in print en wordt bij de abonnees op de mat bezorgd. Hiernaast is er een groep van winkels die het blad los verkoopt.

 

afbeelding van Forum

 Forum

Forum is het opinieblad van VNO-NCW, de grootste ondernemingsorganisatie van Nederland. Forum verschijnt 11 keer per jaar en publiceert dagelijks nieuwe artikelen, columns en meer op www.opiniebladforum.nl.

 

afbeelding van Fruitteelt

 Fruitteelt

Fruitteelt is een hoog gewaardeerd, veelvuldig geraadpleegd vakblad voor de fruitteler met informatie over onder andere: teelttechnieken, gewasbescherming, bedrijfsvoering, markt, afzet en overheidsbeleid.

 

afbeelding van Gastronomie

 Gastronomie

Gastronomie is het nieuwe gratis “glossy” magazine voor de Horecaondernemer en medewerkers, werkzaam in de gehele restauratieve sector.

 

afbeelding van Greenity

 Greenity

Greenity is een onafhankelijk, toonaangevend vakblad voor de gehele bloembollen- en vasteplantensector. Greenity biedt de lezers actuele nieuwsfeiten vanuit de branche en verdieping middels achtergrondartikelen. Het magazine rust op een aantal belangrijke pijlers: teelt, afzet, ondernemerschap, trends en ontwikkelingen, onderzoek en opinie. De redactionele artikelen worden door ervaren redacteuren geschreven, zijn objectief, betrouwbaar en het geheel wordt gecompleteerd met uitsluitend kleurrijk fotomateriaal.

 

afbeelding van Heemschut

 Heemschut

Met het geheel full colour uitgevoerde tijdschrift Heemschut bereikt de grootste vereniging op het gebied van particuliere erfgoedbescherming in Nederland haar leden en andere betrokkenen die geïnteresseerd zijn of belang hebben bij het in stand houden van monumenten.

 

afbeelding van Het Orgel

 Het Orgel

Het Orgel verschijnt sinds 1886 en is Europa's oudste orgeltijdschrift. Het is een tijdschrift voor de orgelcultuur in al haar facetten. Er wordt aandacht besteed aan orgelmuziek, orgelbouw, personen en verschijnselen uit de orgelwereld.

 

afbeelding van Horecavizier

 Horecavizier

De maandelijkse inhoud bestaat o.a. uit: Interview met een bekende Nederlander, De andere Horeca, Bedrijven in ’t Vizier, Over de grens, Hotelrecensie, Zakelijk nieuws, Belastingtips, De 20, Uitgelicht, Diverse columns, Horecanieuws, Juridisch & Advies, iedere maand een ander Thema en het complete aanbod van Horeca onroerend goed in binnen en buitenland.

 

afbeelding van Jaarboek Openbare Bibliotheken

 Jaarboek Openbare Bibliotheken

Het Jaarboek Openbare Bibliotheken biedt een compleet en geactualiseerd overzicht van adressen en gegevens van openbare bibliotheken, provinciale bibliotheekcentrales, bibliotheken met een wetenschappelijke steunfunctie en tal van nationale organisaties op het gebied van het openbaar bibliotheekwezen. Een adressengids die het gehele jaar door als naslagwerk wordt geraadpleegd.

 

afbeelding van Kasteel & Buitenplaats

 Kasteel & Buitenplaats

Nederlandse Kastelenstichting (NKS) Kenniscentrum voor Kasteel en Buitenplaats maakt elk kwartaal het tijdschrift Kasteel & Buitenplaats voor donateurs en anderen die dit culturele erfgoed een warm hart toedragen.

 

afbeelding van Kinderarts en samenleving

 Kinderarts en samenleving

Kinderarts en Samenleving is het journalistieke verenigingsmagazine voor de leden van de NVK (Nederlandse Vereniging voor Kinder-geneeskunde.

 

afbeelding van Kleur&Stijl

 Kleur&Stijl

Vakblad Kleur & Stijl is het toonaangevende magazine voor professionals in de beauty, styling en imago industrie.

 

afbeelding van Levende Talen Magazine

 Levende Talen Magazine

LTM bevat actueel nieuws uit het vakgebied en artikelen over de didactiek van het talenonderwijs. In het blad staat het lesgeven centraal: praktische zaken aangaande het lesgeven en lesmateriaal.

 

afbeelding van Mare

 Mare

Mare is het weekblad voor de Universiteit Leiden. De lezerskring van het blad bestaat uit allen die, als student of personeelslid, aan de universiteit verbonden zijn.

 

afbeelding van Markant

 Markant

Markant gaat over de ondersteuning van mensen met een beperking en hun deelname aan de samenleving. Het laat zien hoe zij kunnen deelnemen aan de samenleving en een kwalitatief goed leven kunnen leiden.

 

afbeelding van Medisch Dossier

 Medisch Dossier

Kinderarts en Samenleving is het journalistieke verenigingsmagazine voor de leden van de NVK (Nederlandse Vereniging voor Kinder-geneeskunde.

 

afbeelding van Molens

 Molens

Het blad "Molens" biedt een gevarieerd aanbod aan redactionele artikelen over molens. Middels verenigingsnieuws, uitgebreide achtergrondartikelen en veel restauratienieuws worden de molenliefhebbers op de hoogte gehouden van alles wat er zich in "molenland" afspeelt.

 

afbeelding van Monumentaal

 Monumentaal

Het gerenommeerde MONUMENTAAL is sinds jaar en dag het enige echte magazine in Nederland over wonen, werken en ontspannen in klassieke ambiance. Het modern vormgegeven tijdschrift is in woord en beeld een betrouwbare wegwijzer in historisch erfgoed, een eigentijdse spreekbuis voor cultuurhistorie.

 

afbeelding van Muziek & Liturgie

 Muziek & Liturgie

Muziek & Liturgie is een tijdschrift voor kerkmuziek in de breedste zin van het woord, met als doelstelling de behartiging en bevordering van liturgische muziek.

 

afbeelding van O2

 O2

O2 is de kwartaaluitgave van de NVFL en informeert de lezer o.a. over ontwikkelingen in vaktechnische zin en op het gebied van zaken die de oedeem en oncologische fysiotherapeutische behandeling kunnen ondersteunen.

 

afbeelding van Observant

 Observant

Observant is het enige blad aan de Universiteit Maastricht dat voor alle studenten en medewerkers bestemd is. Het bevat nieuws, achtergrondverhalen, columns en series over wetenschappelijk onderwijs en onderzoek, bestuurlijke zaken en het studentenleven.

 

afbeelding van Offshore Visie

 Offshore Visie

Offshore Visie is het toonaangevende vakblad voor de winning van fossiele brandstoffen en windenergie. Met nieuwsfeiten, reportages, interviews en achtergrondartikelen worden de lezers van Offshore Visie 6 keer per jaar geïnformeerd over een breed scala aan technische ontwikkelingen en innovatieve technologie binnen de totale offshore-industrie.

 

afbeelding van Orde

 Orde

Orde is het officiële orgaan van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB), de beroepsvereniging van universitair gevormde belastingadviseurs en bedrijfsfiscalisten. Een groep met gemiddeld een hoog welstandsniveau, die tot het topsegment van de markt behoort.

 

afbeelding van Profielen

 Profielen

Profielen is het onafhankelijke informatie- en opinieblad van de Hogeschool Rotterdam.

 

afbeelding van Propria Cures

 Propria Cures

Propria Cures is het oudste literair satirische studentenblad van Nederland. Sedert 1890 worden de kolommen gevuld met satire, hoogdravende poëzie, onweerstaanbare columns, polemiek en korte verhalen.

 

afbeelding van Punt

 Punt

Punt is het maandblad van Avans Hogeschool met vestigingen in ’s-Hertogenbosch, Breda en Tilburg en bereikt 30.000 studenten en 2.400 medewerkers.

 

afbeelding van PV-Magazine

 PV-Magazine

Het ANPV Magazine is het ledenblad van de Algemene Nederlandse Politie Vereniging (ANPV), een politie-vakbondorganisatie voor iedereen die bij de politie werkt, buitengewone opsporingsambtenaren en toezichthouders.

 

afbeelding van Radbode

 Radbode

Radbode is het maandelijks verschijnend magazine voor medewerkers en gepensioneerden van het Radboudumc in Nijmegen. Het staat in nauwe verbinding met andere interne communicatiekanalen.

 

afbeelding van Remedial Teaching

 Remedial Teaching

Het Tijdschrift voor Remedial Teaching biedt actuele en praktische informatie op het gebied van remedial teaching.

 

afbeelding van Resource

 Resource

Het magazine Resource en de website Resource-online.nl zijn het onafhankelijke nieuwsmedium voor medewerkers en studenten van Wageningen University & Research. Zowel in het Nederlands als in de Engelse taal. Naast het brengen van nieuws en achtergronden biedt Resource een platform voor opinie en debat.

 

afbeelding van TENNiS Magazine

 TENNiS Magazine

Een luxe magazine van 100 pagina’s dat 7 keer per jaar verschijnt, in zowel (boek)winkels als bij abonnees. Het magazine staat bekend om zijn prachtige foto’s, interviews, reportages, columns, analyses en mooie prijzen.

 

afbeelding van The Optimist

 The Optimist

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld veranderen. Als een onafhankelijk internationaal opinietijdschrift en online community staan wij voor vooruitgang, voortdurende mogelijkheden en de menselijke creativiteit.

 

afbeelding van Tijdschrift Maatschappij & Gezondheid

 Tijdschrift Maatschappij & Gezondheid

Tijdschrift Maatschappij & Gezondheid is het enige vaktijdschrift dat zich exclusief richt op de verpleegkundigen in de maatschappelijke gezondheidszorg.

 

afbeelding van Top Magazine

 Top Magazine

TOP Magazine, een magazine die de Tuinbouw Ondernemersprijs maakt om de genomineerde kandidaten voor de Tuinbouw Ondernemer van het jaar te communiceren. Een mooie uitgave van 32 pagina’s waarin het ondernemerschap centraal staat.

 

afbeelding van TOPHAIR

 TOPHAIR

TOPHAIR magazine Benelux is het meest verschijnende [11x per jaar] en dikste vakglossy voor de professionele kapper.

 

afbeelding van Trajectum

 Trajectum

Trajectum is het redactioneel onafhankelijk platform voor studenten en medewerkers van de Hogeschool Utrecht (HU).

 

afbeelding van Uitvaart

 Uitvaart

“Vakblad Uitvaart”, een uitgave van Uitvaart Media, is sinds 1985 hét onafhankelijke vakblad voor de totale uitvaartbranche in Nederland. Het vakblad is actueel, objectief en spreekt de taal van vakgenoten.

 

afbeelding van Univers

 Univers

Univers is het onafhankelijk magazine van de Universiteit van Tilburg. Met een mix van nieuws, human interest, achtergrondverhalen, interviews, opinie en cultuurrecensies weet Univers zowel studenten als medewerkers aan zich te binden.

 

afbeelding van VNC Magazine

 VNC Magazine

Een informatief magazine voor stewardessen/stewards/senior- en assistent-pursers van KLM, KLM cityhopper (KLC), transavia, easyJet en TUI.

 

afbeelding van VOX

 VOX

VOX is het maandelijkse onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit Nijmegen. VOX is een actief forum voor de leden van de universitaire gemeenschap.

 

afbeelding van Win

 Win

De Win´ is het onafhankelijke nieuws- en opinieblad van de Hogeschool Windesheim te Zwolle en Almere. De krant wordt verspreid onder de 20.500 studenten en 2.000 medewerkers op de campus en daarnaast in de Zwolse studentencafé’s.

 

 

XPO Magazine is een nieuwe tweetalig (NL-E) special interest-blad. Kunst, muziek, toneel, theater, musical, dans, literatuur, film en festivals krijgen een podium op dit nieuwe platform. Kunst- en cultuuraanbieders kunnen er hun eigen verhaal vertellen. XPO Magazine wordt gratis verspreid op belangrijke culturele plekken in Amsterdam, Rotterdam & Haarlem en via digitale abonnementen. Het magazine is een alternatief voor kostbare en lastig uit te voeren losse acties. Daarmee is XPO Magazine een makkelijke én financieel aantrekkelijke manier om uw bereik te vergroten. XPO Magazine ademt kunst en cultuur. Het is een stilistisch blad met groot beeld (25 x 32 cm), een rustig bladritme en een stijlvolle vormgeving. Abonnees waarderen het blad met gemiddeld een 8,3 voor inhoud en vormgeving.


DOELGROEP
• 30-plussers met belangstelling voor kunst en cultuur
• behorend tot de hogere welstandsklasse en inkomensgroepen
• geïnteresseerd in schoonheid, verdieping, ontwikkeling en duurzaamheid
• Engelstalige toeristen en expats • Frequente bezoekers zijn van galeries, musea, theaters, concert- en danszalen, bioscopen en festivals

 

afbeelding van XPO

 XPO

HÉT KUNST- EN CULTUURPLATFORM

 

afbeelding van Zomeragenda

 Zomeragenda

De Zomeragenda bevat een overzicht van (orgel)concerten in de periode juni t/m september in Nederland.

 
U bevindt zich hier:  HomeAdvertentietarieven